TT Ads

Statiunea balneara Calimanesti-Caciulata este situata pe malul Oltului si atrage an de an turistii din toata tara si de peste hotare. Multi dintre acestia vin pentru tratamentele cu apele termale, atermale si minerale prezente in zona si extrase de la mari adancimi. Se spune ca acestea contin compusi chimici capabili sa vindece cele mai diverse afectiuni cronice. Pentru turistii interesati de un sejur la Hotel Oltul Caciulata exista o varietate de oferte de cazare si posibilitati de tratament.

Hotelul are 238 de camere cu pat dublu si twin si 8 apartamente. In functie de dimensiunea grupului pentru care faceti rezervarea, puteti alege varianta care vi se potriveste.

Toate camerele sunt dotate la standarde inalte, de calitate si dispun de televizor color, conexiune cu cablu TV si minibar. Baile sunt dotate cu dus si cu uscator de par, iar camerele dispun de sisteme de ventilatie. Turistii cazati aici pot cobori la restaurant pentru a lua masa sau pot servi o cafea la barul hotelului. Barul este deschis in timpul zilei.

Complexul Balnear Cozia dispune de trei corpuri hoteliere, Hotel Oltul Caciulata fiind unul dintre acestea. Hotelul este dotat cu doua sali de conferinta, astfel ca poate gazdui diverse evenimente. Printre posibilitati se numara: conferinte, congrese, traininguri, seminarii si vernisaje. In functie de necesitate, se poate face o oferta care sa se potriveasca oricarui tip de eveniment.

Oaspetii hotelului au acces la baza de tratament a Complexului Balnear Cozia, dotat la cele mai inalte standarde.

Check-in-ul se face la ora 4 p.m., iar check-out-ul la ora 12 p.m. rezervarile pot fi anulate cu cel putin 3 zile inainte, putand astfel sa recuperati suma achitata in intregime si sa nu mai fiti nevoiti sa platiti nimic in plus.

Cea mai ieftina camera single la cazare Hotel Oltul Caciulata porneste de la 209 de lei pentru doua nopti si acopera consumatii in valoare de 55 de lei la restaurantul hotelului. Masa de card valoric este inclusa in pretul pentru cazare, iar accesul la piscine, parcarea si taxele locale vor fi platite separat de catre fiecare turist.

Preturile cresc pe masura ce intentionati sa ramaneti la Hotel Oltul Caciulata pentru mai multe zile, astfel ca pentru o saptamana cu patru tratamente, un sejur intr-o camera single va va costa putin sub 1300 de lei. Masa de card valoric este in valoare de 50 de lei si puteti beneficia de 2 tratamente gratuite zilnice si doua platite. Tratamentele se pot face de luni pana vineri, respectand conditiile pachetului promotional.

Statiunea este situata in Subcarpatii Getici, la 18 km de Ramnicu Valcea si 80 km de Sibiu si este foarte renumita datorita tratamentelor disponibile aici. Totodata, la Calimanesti-Caciulata a fost atestat tezaurul de monede dacice si se spune ca inca de pe vremea dacilor se cunosteau beneficiile apelor termale.

Multi turisti vin la Hotel Oltul Caciulata pentru a-si incarca bateriile si a-si intari sistemul imunitar, deoarece climatul temperat si pozitia geografica fac din aceasta statiune o destinatie de vacanta convenabila. Combinatia de factori climatici si apele minerale sunt pentru multi oameni ingredientul perfect pentru un concediu linistit si concentrat pe sanatate.

 

 

TT Ads

Post not found !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *